Det vigtigste kriterium for valget af placering? Det optimale vand på stedet. Det er ekstremt sjældent at høre et svar som dette fra drikkevare- og fødevareindustrien. Uden teknologier, der behandler vandet korrekt, ville tingene måske se anderledes ud. Rent vand har en ekstrem betydning for branchen. Grünbecks teknologi sikrer derfor, at drikke- og fødevareindustrien altid har det vand, der passer perfekt til formålet. Det giver frihed ved valget af placering. Og sikkerhed i produktionen.
Hos Grünbeck har vi også en holistisk tilgang til vandbehandling til drikke- og fødevareindustrien, som omfatter både økologiske og økonomiske aspekter. Vi har udviklet processer til dette formål, som er omkostningseffektive og ressourcebesparende. Til det formål bruger vi teknologier som ionbytning, omvendt osmose, membranproces eller elektrisk deionisering.
Vores teams bruger vores teknologier til at bygge vandbehandlingsanlæg, der er præcist tilpasset individuelle krav fra virksomheder som bryggerier, fødevareproducenter, frugtjuice- og mineralvandsleverandører, og som ofte ligger betydeligt over alle hygiejniske og tekniske regler for vandforbrug i industrien. Til fødevareproduktion er perfekt lige netop godt nok: ikke mindst ved brugen af vand.